fbpx Zobna krema Novacare | Vidivita

Zobna krema Novacare

13,42 €
Teža: 
kos

Enkratno bio zobno kremo Novacare odlikuje kombinacija izključno naravnih sestavin najvišje kakovosti (certifikat NATRUE) in izjemno učinkovitega mikro srebra! Znanstvene študije so pokazale, da mikro srebro deluje na tistih mestih, kjer zaradi bakterij nastopijo najpogostejša obolenja zob, kot so karies, krvaveče dlesni in boleča vnetja. Zaradi dokazanega dolgotrajnega delovanja bodo vaši zobje zaščiteni tudi do 14 ur po umivanju. Zobna krema Novacare vsebuje tudi ksilitol, ki z antikariogenim delovanjem(prav tako klinično dokazanim) še dodatno pripomore k optimalni zaščiti zob.

 

Fluoridu smo se povsem odrekli. Tri vrste mete (njivska meta, zelena meta in poprova meta) zaokrožujejo antiseptične lastnosti zobne kreme Novacare in hkrati na naraven način poskrbijo za svež dah. Ta bio certificirana zobna krema z mikro  srebrom vsekakor predstavlja visoko učinkovito in nepogrešljivo naravno formulo, ki se odlikuje po delovanju in sestavi ter predstavlja res kakovosten avstrijski proizvod! V skladu s filozofijo zobne kreme Novacare je krema pakirana v tubi, ki je v veliki meri izdelana iz recikliranega materiala. Krema ne vsebuje nobenih gensko spremenjenih sestavin, živalskih genov ali derivatov živalskega izvora. Seveda je bilo v postopku razvoja in proizvodnje kakršnokoli testiranje na živalih prepovedano (logotip Vegan na hrbtni strani tube).

Klinične študije dokazujejo, da zobne kreme z mikro srebrom delujejo preventivno proti bakterijsko pogojenemu vnetju dlesni, paradontalni bolezni tkiv in zobni gnilobi. Mikro srebro uničuje bakterije neposredno na zobnih oblogah in tako na naraven način zmanjšuje nastanek bakterijskih oblog, delci srebra pa tudi do 14 ur po umivanju zob delujejo proti trdovratnim zobnim oblogam in zagotavljajo dolgotrajno ter dokazljivo učinkovito delovanje. Utekočinjena zobna krema doseže tudi mesta, ki jih z zobno ščetko ni mogoče doseči, in tako celovito ščiti vaše zobe.

Zaloga: 
10.00