fbpx PREVZEM & DOSTAVO brez kontakta | Vidivita

PREVZEM & DOSTAVO brez kontakta

Z lokalnimi kmetovalci smo se povezali in organizirali PREVZEM & DOSTAVO BREZ KONTAKTA

 

KAKO POTEKA DOSTAVA BREZ KONTAKTA

1. Prijavite se na  NOVICE  saj je pomembno, da prejemate tekoča obvestila v zvezi s prevzemom.
2. REGISTRIRAJTE se in opravite spletno naročilo (samo naročeno na spletu bo možno prevzeti&dostaviti)
3. V kuverto PRIPRAVITE TOČNO GOTOVINO in na njo napišete : IME IN PRIIMEK,  ŠT. NAROČILA, ZNESEK NAROČILA. Naročila ne tiskajte, to bomo pripravili sami.
4. V četrek po 14 uri bo ustrezno zaščiten kurir dostavil naročilo PRED VAŠ DOM. V objekte kurir zaradi obojestranske varnosti  NE VSTOPA. Pred dostavo vas bo poklical na mobilno številko.
6. Za prevzem blaga POTREBUJETE LASTNO GAJBICO ali VEČJO NAKUPOVALNO VREČO, kamor boste sami preložili pripravljeno blago.
7. BODITE V MIRU IN RADOSTI, prinesel ju bo tudi kurir:)

 

KAKO POTEKA PREVZEM BREZ KONTAKTA

1. Prijavite se na  NOVICE na www.vidivita.si, saj je pomembno, da prejemate tekoča obvestila v zvezi s prevzemom.
2. Registrirate se na https://www.vidivita.si/user/login in opravite spletno naročilo (samo naročeno na spletu bo možno prevzeti&dostaviti)
3. V kuverto PRIPRAVITE TOČNO GOTOVINO in na njo napišete : IME IN PRIIMEK,  ŠT. NAROČILA, ZNESEK NAROČILA. Naročila ne tiskajte, to bomo pripravili sami.
4. V četrek od 15-18 ure se pripeljete na Švarovo ulico iz smeri GD Kozarje ( če bopotrebno vas bomo obvestili o času vašega prihoda, da se izognemo zastoju)
5. Ves čas ostajate v avtomobilu, dokler niste pozvani na izstop in prevzem blaga.
6. Za prevzem blaga POTREBUJETE LASTNO GAJBICO ali VEČJO NAKUPOVALNO VREČO, kamor boste sami preložili pripravljeno blago iz prezemne točke..
7. Potek prevzema poteka po sistemu KROŽNEGA PROMETA. Po prevzemu vozite mirno in počasi do konca Švarove ulice in potem zavijte skrajno levo na Tiranovo ulico.
7. BODITE V MIRU IN RADOSTI, tudi naš team ju prinaša:)