fbpx Program Moj Vrt | Vidivita

Program Moj Vrt

Program Moj vrt je namenjen vsem, ki nimajo svojih vrtov ali si želijo čiste listne zelenjave celo leto.

Smo v obdobju, ki mu vlada veliko negotovosti. Napovedi za prihodnost glede oskrbe s hrano niso najlepše. Zato je izjemno pomembno, da stopite v stik z nami.

V Vidiviti smo se tega zavedali že pred 10 leti in tako že 6 let stoji pokriti vrt, ki nudi zelenje celo leto, tudi pozimi. Čista lokalna zelenjava za solate, smoothije in priloge z enim prevzemom na naši lokaciji.

Zagotovite si reden dostop do lokalne zelenjave preko programa Moj vrt tudi pozimi.To je program partnerskega kmetovanja, kjer se kmetovalec in potrošnik dogovorita za vzajemno sodelovanju celo leto. Kmetovalec ve koliko česa pridelati in potrošnik ima zagotovilo, da bo zanj vsak teden na voljo pridelek.

Zakaj bi postal član, kakšne so prednosti?

  1. Tedensko osebno prevzamete zelenolistni zabojček, ki vključuje 2-3 kg zelenja in zelišč, ki je trenutno zrelo ( solate, špinača, blitva, pakchoi, špinača tatsoi, baby kodrolistni ohrovt, peteršilj, stebelna zelena, koriander, meta, mikrozelenje, mungo kalčki..).
  2. O vsebini tedenskega zabojčka ste vnaprej obveščeni.
  3. Imate prednostno in zagotovljeno dobavo ne glede na okoliščine in omejitve, ki smo jim priča v zadnjem času.
  4. Cena zabojčka je 23 eur-15% popust = 19,55 
  5. Članu so občasno na voljo Nilske Tilapije. Kot zanimivost… če ste slišali za zgodbo, ko je Jezus delil kruh in ribe…delil je Nilske Tilapije. Smo edini v Sloveniji, ki lahko ponudimo svežo ribo, zamrznjen program je vedno iz uvoza ( Azija in Afrika). Rib imamo le toliko, da zagotavljajo dovolj hranil za proizvodnjo zelenja, zato so količine majhne in prednostno na voljo članom.
  6. Član ima brezplačen voden ogled rastlinjaka, da doživi in začuti od kod prihaja hrana in kdo vanjo vlaga ročno delo in ljubečo energijo.
  7. Član postanete s podpisom pogodbe za dobavo 25 ali 50 tednov in plačilom pogodbenega zneska.
  8. Z vsakim članom se individualno pogovorimo glede posebnosti ( prilagoditve standardnega zabojčka).

V naši TRŽNICI pa lahko kadarkoli dokupite katerekoli druge pridelke ostalih lokalnih kmetij s katerimi sodelujemo. Naročila prejeta do torka so za vas pripravljena v četrtek skupaj z rednim zabojčkom programa Moj vrt.

Za dodatna vprašanja v zvezi s programom Moj vrt  smo vam na voljo na  mojvrt@vidivita.si  ali  031 600 309.