fbpx Program Moj Vrt | Vidivita

Program Moj Vrt

Program Moj vrt je namenjen vsem, ki nimajo svojih vrtov ali si želijo čiste listne zelenjave celo leto.

To je program partnerskega kmetovanja, kjer se kmetovalec in potrošnik dogovorita za vzajemno sodelovanju celo leto. Kmetovalec ve koliko česa pridelati in potrošnik ima zagotovilo, da bo zanj vsak teden na voljo pridelek.

Zakaj bi postal član, kakšne so prednosti?

  1. Tedensko prejemate zelenolistni program, ki vam prinaša klorofil (sonce ujeto v celice zelenja ) in obilo kalija, ki nam ga kronično primanjkuje. Na celih rastlinah ( solata, pak choi, tatsoi..) puščamo malo korenine, zato da bo v hladilniku živa še cel teden.  Zato je to visokofrekvenčna hrana, ki si jo lahko privoščijo le lastniki lastnega vrta.
  2. Članu so občasno na voljo Nilske Tilapije. Kot zanimivost… če ste slišali za zgodbo, ko je Jezus delil kruh in ribe…delil je Nilske Tilapije. Smo edini v Sloveniji, ki lahko ponudimo svežo ribo, zamrznjen program je vedno iz uvoza ( Azija in Afrika). Rib imamo le toliko, da zagotavljajo dovolj hranil za proizvodnjo zelenja, zato so količine majhne in prednostno na voljo članom.
  3. Član ima brezplačen voden ogled rastlinjaka, da doživi in začuti od kod prihaja hrana in kdo vanjo vlaga ročno delo in ljubečo energijo.
  4. Član postanete s podpisom celoletna pogodbe za dobavo 50 tednov in plačilom pogodbenega zneska s 15% popustom.

Email mojvrt@vidivita.si uporabljamo izključno za komunikacijo  z obstoječimi ali bodočimi člani Partnerskega kmetovanja.