Za koga je primerna klorofilna hrana Vidivita?

Najbolj primerna je za vas, ki se spodaj naštetega dobro zavedate in želite korenito spremembo, pa do sedaj niste našli ustreznega izbora zagotovljenega z redno tedensko dobavo .

Za koga je torej klorofilna hrana?

• Vse, ki zavestno sodelujejo v svoji duhovni rasti in želijo v telo uvajati hrano, ki jim dviguje energijo (chi, prana, življenjska energija), tako veliko lažje prenašajo čustvene, mentalne in telesne procese, ki so sestavni dela dviga zavesti človeštva in smo jim vsi podvrženi. Ko smo na tleh pogosto posegamo po čustveni zadovoljitvi preko hitre hrane, ki nas še bolj obteži. Za boljše počutje bi potrebovali ravno nasprotno, živo zelenjavo in sadje, ki bi nas napolnila z energijo in nas v težkih trenutkih dvignila.
• Vegetarijance in vegane
• Ozaveščene ljudi, ki želijo lokalno eko zelenje v vseh letnih časih
• Vse, ki želijo v prehrano uvesti več klorofilne hrane
• Vse, ki se želijo razstrupiti (detox) s svežimi sokovi ( sočenje zelenja, sadja in druge zelenjave, tak sok je brez vlaknin, ki ne obremenjuje prebavnega trakta in omogoča lažje delo jetrom in drugim organom pri razstrupljanju)
Ljubitelje smoothijev, ki so dojeli da jutranji kozarec ali dva hitro pripravljenega živega napitka zadovolji celodnevne potrebe po mineralih in vitaminih, predvsem pa vnese v telo energijo, ki nam da odličen zagon dneva.
• Vse, ki se želijo razkisati ( jedo preveč mesa in enostavnih ogljikovih hidratov, alkohola in premalo zelenjave – vse to vodi v obremenitev organov in kislo telo, ki se giblje med pH 5,0-6,9)
• Vse, ki želijo v hrano uvesti antioksidante, ki ščitijo pred prostimi radikali
• Vse, ki imajo težave z jetri
• Vsi, ki imajo razna vnetja ( vnetni procesi se začnejo, ko telo ne more odvajati strupov iz telesa, ker so organi preobremenjeni)
• Vsi, ki imajo pomanjkanje vitaminov (A, C, B-kompleks, E, K) in mineralov (fosfor, kalcij, kalij, magnezij, železo)
• Vsi, ki imajo težave s prebavo in rabijo več vlaknin (zaprtje, driske, leno črevesje, plini)
• Vsi, ki imajo težave z izrazitim telesnim vonjem (tudi iz ust)
• Vsi, ki imajo težave z otekanjem in rdečico
• Vsi, ki želijo shujšati, še posebej če so se odločili za katero od diet, ki vključuje več mesa in maščob. Zelenjava z nizkim glikemičnim indeksom MORA BITI nujna sestavina teh diet saj sproti čisti in izpira maščobe iz jeter, ki bi se sicer v jetrih nalagale in obremenile še druge organe, kar lahko vodi do zelo negativnih posledic take diete. Tovrstne diete so odlične in učinkovite, vendar so brez vključene zelenjave zelo nevarne.
• Vsi, ki se želijo zaščititi pred rakom (bazično telo nima pogojev za nastanek rakavih celic)
• Vsi, ki želijo boljši nadzor nad lakoto in hrepenenjem po določeni nezdravi hrani (klorofilna hrana daje občutek sitosti)
• Vsi, ki imajo težave z imunskim sistemom
Dodatek k prehrani psov in mačk - v sili jedo travo, ki pa se skoraj neprebavljena izloči in zato ni koristna. Ko začno jesti travo je to znak da jim primanjkuje vitaminov ali/in mineralov ter klorofila iz zelenja. Zelenje uparite za 2-3 minute, zmeljite ali nasekljajte na drobne koščke in vmešajte v hrano.

Bolnike, ki se zdravijo zaradi katerekoli bolezni, saj taka hrana pripomore k hitrejši ozdravitvi, ker ne obremenjuje telesa in ga hkrati razstruplja .. še posebej pa bolniki s:
• celiakijo
• rakom
• diabetesom
• kandido

Klorofilna hrana naj bi se uživala v čim bolj surovem stanju, vendar je pri nekaterih boleznih bolj priporočljiva toplotno obdelana. Zato se o tem predhodno posvetujete s svojim zdravnikom.
.

Kategorija: